Over ons

Waarom bouwbedrijf Ruiter

Klein team, grote betrokkenheid

Als klein bouwbedrijf staan we dicht bij je. Daardoor weten we precies wat je bouwwensen zijn en blijf jij direct op de hoogte van de voortgang.
Of dat nu nieuwbouw, verbouw, een agrarisch of zakelijk project is.

Door met een vaste kern van vakmensen te werken, weet iedereen wat de bedoeling is en gaat er geen kostbare tijd (en informatie) verloren in nodeloze overleggen. Mocht je tijdens de uitvoer nieuwe idee├źn opdoen, dan kun je die rechtstreeks met ons bespreken. Ons wendbare team springt daar direct op in en kan je gedegen adviseren.

De vaklui die je bij het begin van je project over de vloer krijgt, overhandigen na de tijd ook je sleutel.

Vakverenigingen

Ruiter Bouw is aangesloten bij Branchevereniging Bouwend Nederland. Mochten zich onverhoopt calamiteiten voordoen, dan biedt dit je zowel financieel als bouwtechnisch extra zekerheid, via het BouwGarant-fonds.

Daarnaast zijn we als erkend leerbedrijf aangesloten bij SBB.
Wij geven jonge bouwprofessionals de kans om het geleerde in
de praktijk te brengen en zich verder te bekwamen als vakmensen. Tegelijk houdt het ons scherp op nieuwe ontwikkelingen in de branche.

Vrijblijvend een offerte aanvragen?
Bel of mail ons voor een afspraak.

Van alle markten thuis

Of je nu een nieuw pand wilt bouwen of een bestaand wilt uitbreiden, Ruiter regelt het van ontwerp tot sleuteloverdracht. Ook in de agrarische en publieke sectoren weten we welke belangen er spelen. Een school bouwen is anders dan een melkstal. In een persoonlijk gesprek nemen we graag je wensen met je door.