Over ons

Bouwbedrijf Ruiter

vakbekwaam en zeer klantgericht

Korte lijnen, snelle duidelijk antwoorden op alle mogelijke vragen en een flexibele opstelling als u tijdens de bouw toch nog iets veranderd wilt zien; daar mag u op rekenen bij Bouwbedrijf Ruiter. Wij kennen zowel de klanten als de mensen op de werkvloer persoonlijk. Dat resulteert in een optimale betrokkenheid bij ieder project, groot of klein.

Bouwbedrijf Ruiter is meer dan een aannemer. Bouwbedrijf Ruiter is de betrouwbare partner voor het compleet realiseren van de ideale woon-, werk- of bedrijfsruimte. Dat kan nieuwbouw zijn, maar evenzo goed een verbouwing, renovatie of uitbreiding.

Bouwbedrijf Ruiter heeft zich aangesloten bij de branchevereniging Bouwend Nederland. Via deze vereniging nemen we deel in het BouwGarant fonds. Een extra garantie voor u als opdrachtgever dus; zowel financieel als bouwtechnisch.

In korte tijd hebben we een stevige betrouwbare organisatie neergezet , die daar tegenover ook opvallend dynamisch, beweeglijk en flexibel is gebleven. En daarmee blijken we een zich nog steeds uitbreidende groep opdrachtgevers aan te spreken.

Bouwbedrijf Ruiter is tevens ook aangesloten bij SBB als een erkend leerbedrijf.
Via SBB zijn onze medewerkers opgeleid tot leermeester.
Zij begeleiden de leerlingen met de opdrachten die zij moeten voltooien voor hun opleiding zodat ze met goed gevolg als vakman de opleiding kunnen afronden.
De leermeester(s) gaan elk jaar naar een cursus zodat ze goed bijblijven en de leerlingen van de juiste kennis en hulp kunnen voorzien. Kortom, ook op  leervlak is Bouwbedrijf Ruiter Sterk in Vakwerk