Verbouw woonhuis Nijverdal

In 2024 heeft Ruiterbouw de unieke kans gekregen om een omvangrijke verbouwing van een woonhuis in Nijverdal uit te voeren.

Uitbouw woonhuis Nijverdal

In 2023 heeft Ruiterbouw met succes een uitbouw van een woonhuis in Nijverdal gerealiseerd. Dit project laat zien hoe wij als bedrijf flexibel inspelen op de behoeften van onze klanten om extra leefruimte te creëren die niet alleen functioneel is, maar ook esthetisch aantrekkelijk en naadloos aansluit bij de bestaande structuur

Nieuwbouw twee-onder-een-kapper Mariënheem

In 2019 voltooide Ruiterbouw met trots de bouw van een twee-onder-een-kapwoning in het sfeervolle Mariënheem. Dit project benadrukt onze toewijding aan het leveren van woningen die niet alleen esthetisch aantrekkelijk zijn, maar ook functioneel en duurzaam.

Nieuwbouw woonhuis Twello

In 2019 had Ruiterbouw de eer om een exclusief woonhuis te realiseren in het charmante Twello. Dit project weerspiegelt onze toewijding aan het leveren van architecturale kwaliteit en levensduur in elke constructie.

Nieuwbouw woonhuis Raalte

In 2018 had Ruiterbouw de gelegenheid om een prachtig nieuw woonhuis te bouwen in het gastvrije Raalte.

Nieuwbouw woonhuis Hellendoorn

In 2018 heeft Ruiterbouw met trots een nieuw woonhuis mogen realiseren in het pittoreske Hellendoorn. Dit project illustreert onze toewijding aan vakmanschap en aandacht voor detail in elk aspect van onze bouw.